A címkék feladata, hogy információt adjanak át. Vannak olyan címkék, amik segítenek a termékek megkülönböztetésében, a brandépítésben, vannak, amelyek lényeges használati információkat tartalmaznak, vannak olyanok is, amik a raktározást, a készletkezelést segítik. Megannyi célból lehet címkét nyomtatni, ami közös pont, hogy ha profi munkát szeretnénk, egy folyamatos üzemű fáradhatatlan munkatársat, akkor ajánlott egy ipari címkenyomtató beszerzése.

Mi az az ipari címkenyomtató?

Az ipari címkenyomtató nagy teljesítményű készülék, mely megbízható, strapabíró, nonstop üzemelés esetén sem romlik az általa készített nyomatok minősége és a hatékonyság. A folyamatos üzem lehetővé teszi, hogy az ipari etikett címke gördülékenyen és szünetmentesen készüljön. Ezzel rengeteg pénzt és időt lehet megtakarítani. A nagy mennyiségű címke kinyomtatására alkalmas professzionális készülék szerkezete masszív, felépítése pedig biztosítja, hogy a meghibásodás miatti leállás gyakorisága és időtartama minimalizálható legyen.

Mire használható egy ipari címkenyomtató?

A címkenyomtatók esetén az ipari alkalmazás nem ritka, számos olyan ágazat van, amelyben nélkülözhetetlen. Ahol szükség van arra, hogy napi szinten korlátlan mennyiségű címkét, etikettet állítsanak el, ott nem kérdés, hogy ez a legjobb választás. Nézzünk néhány konkrét példát!

  • A kiskereskedelemben ilyen készülékeket használnak a visszáru és a szállítói címkék előállításához, a készletkezeléshez, az átvételi pontok jelöléséhez és a termékek megnevezéséhez.
  • A raktározásban és logisztikában a címkenyomtató jó szolgálatot tehet, ha a raklapokat kell feliratozni, a leltár során, a rendelések összekészítésekor, illetve elengedhetetlen a szállítói címkék előállításhoz is.
  • A gyártás során a csomagok felcímkézéséhez nélkülözhetetlen egy ipari címkenyomtató, de jó hasznát lehet venni a termékek és alkatrészek feliratozásakor és a termékek osztályozása során is.
  • Az egészségügyben is előszeretettel használják őket, főként a különféle laboratóriumi és vérminták felcímkézéséhez, a gyógyszerek adagolásához. A címkék segítségével az eszközök nyomonkövetése is egyszerűbbé válik.

Milyen egy professzionális ipari címkenyomtató?

Az ipari címkenyomtatókat jellemzi a gyors nyomtatási sebesség, ennek köszönhetően tud lépést tartani és kiszolgálni az igényeket. Tartós és robusztus készülékek, amik mindenféle gyártási környezetben megállják a helyüket. Egyszerűen integrálhatók a meglévő rendszerbe, ezzel is a munka hatékonyságát, a gördülékenységet segítik elő.

Miért jó az ipari címkenyomtató?

Nem kell várnia a nyomdára. Nem szükséges előre gyártani a címkéket, így nem lesz termékmódosításból eredő selejt. Nem kell nagy mennyiséget tárolnia, nyomtasson ki csak annyi címkét amennyire szüksége van. Címkenyomtatóink segítségével gazdaságosan tud nyomtatni 1 vagy akár több 10.000 címkét is

EPSON ColorWorks C3500 színes címkenyomtató

Kiváló minőség jellemzi a C3500-as nyomtatót, ami 103 mm/s nyomtatási sebesség elérésére képes, miközben üzemelése roppant takarékos, ami részben a felhasznált pigment alapú tintának köszönhető. Az LCD kijelzőnek köszönhetően a tinta és a készülék állapota folyamatosan követhető, a költségtakarékosság jegyében pedig a tintapatronok színenként cserélhetők.

EPSON ColorWorks C6500AE színes címkenyomtató

Egyszerű működésű, 4” méretű címkenyomtató, amelyet automata vágóval láttak el. Azokat a nyomathordozókat támogatja, melyek szélességes 25,4 mm és 215,9 mm közé esik. A műveletek mindegyike a készülék első oldalán elvégezhető, ennek köszönhetően akár kisebb helyen is el lehet helyezni. Az SAP támogatja, és elérhetők hozzá Linux és Mac meghajtóprogramok is.

Epson ColorWorks C7500 színes címkenyomtató

Kis sorozatú színes nyomtatásra tervezték a C7500-as színes nyomtatót, ami roppant megbízható és költséghatékony megoldás, ha ipari címkenyomtatásról van szó. A PrecisionCore fej a magas minőséget szavatolja, a karbantartási igénye pedig alacsonyabb, mint egy általános címkenyomtatónak. 600 x 1200 dpi felbontással 300 mm/mp sebességre képes, az egyedi fúvóka-ellenőrzési technológiával és a ponthelyettesítéssel pedig a hibás nyomatok száma csökkenthető.

EPSON ColorWorks CW-C6500Pe színes címkenyomtató

Lehúzóval felszerelt tintasugaras nyomtató, ami egyesével képes kinyomtatni és lehúzni a címkéket. A 25,4 mm- 215,9 mm tartományon belül mozgó címkékre nyomtat, kiterjesztett nyomathordozó-támogatással rendelkezik. Bármit képes kinyomtatni, a pici üvegcse címkéitől kezdve egy nagyméretű vegyszerálló címkéig. Használata egyszerű és logikus, nagy felbontásban sem ad alább a minőségből. A modell távolról is kezelhető, elérhető ugyanis a távoli konfiguráció, karbantartás és felügyelet.

A Gazdaságos Nyomtató szakterülete a nyomtató értékesítés és a nyomtató bérlés. Az EPSON magas minőségű címkenyomtatóit kínáljuk ügyfeleinknek, melyek többségére árgaranciát is vállalunk. Tekintsd meg kínálatunkat!