Menü
Your Cart
Legyen tagja VIP klubunknak, és részesüljön extra kedvezményekben!

Blog

fokuszadmin jan.31 0 61
A nyomtató az irodai eszközök közül az egyik legfontosabb. Bár a digitalizáció jelentősége megnövekedett, a papír alapú munka teljes mértékig sosem fog kikopni a mindennapokból. Amíg pedig ez így van, addig szükség lesz nyomtatóra az irodában. Kétféle módja van annak, hogy valaki nyomtatóhoz jusson: az egyik a vásárlás, a másik pedig a nyomtató bér..
jan.31 0 57
A szkennelés egy általános irodai folyamat, amit ma már otthoni és irodai környezetben is elvégezhetünk a szkennernek vagy a multifunkcionális készüléknek köszönhetően. Ezek a berendezések a papír alapú dokumentumok digitális változatát készítik el, így megkönnyítik a dokumentum tárolását, továbbítását, megosztását. Mi a szkennelés folyamata és mil..
fokuszadmin dec.12 0 171
A nyomtatás egy egyszerű, mondhatni általános irodai tevékenység. A munkatársak jellemzően nem szentelnek neki különösen nagy figyelmet, egészen addig, amíg minden zavartalanul működik, a készülékek teszik a dolgukat. Ahhoz, hogy kevés fennakadás és probléma adódjon, az igényekhez leginkább illeszkedő és jó minőségű nyomtatót kell csatasorba állíta..
fokuszadmin dec.12 0 221
A színes címkenyomtató kiválasztása nem is annyira egyszerű, mint azt elsőre gondolnák. Több szempontot is végig kell gondolni ahhoz, hogy ne érjen minket csalódás a mindennapos használat során. Ebben a blogposztban segítünk az igényekhez leginkább illeszkedő színes címkenyomtató kiválasztásában!A színes címkenyomtató alkalmazási területe igen sz..
fokuszadmin nov.09 0 103
Sokan nem is gondolják, hogy az életminőség szempontjából mennyire fontos a levegő tisztasága. Nemcsak a kültéri, hanem a beltéri levegő is jelentősen befolyásolja közérzetünket, teljesítményünket, hogy mennyire tudunk koncentrálni. A levegő kiváló minősége légtisztító berendezés alkalmazásával biztosítható. Alapvetően minden háztartásban és irodáb..
fokuszadmin nov.09 0 96
Az energiahatékony működés a XXI. században kiemelt jelentőséggel bír. A rezsiárak jelentős megemelkedése minden embert arra sarkalt, hogy odafigyeljünk arra, milyen gyorsan pörög az a bizonyos villanyóra. Otthonaikban igyekszünk energiatakarékos készülékekkel körülvenni magunkat, energiatakarékos izzókat használunk és ügyelünk arra is, hogy csak..
fokuszadmin nov.09 0 50
A nyomtató kellékanyag elengedhetetlen a nyomtató üzemeltetéséhez. Ezek jellemzően a festékek, tinták, fogyó eszközök, amelyek beszerzéséről időről időre gondoskodni kell. Az irodai nyomtatás és az otthoni nyomtatás költségeinek jelentős részét a nyomtató kellékanyag beszerzése teszi ki. Blogbejegyzésünkben a kellékanyagok témáját járjuk körül!A ke..
fokuszadmin nov.09 0 46
A hatékony munka két fő alappillére a megfelelő irodai környezet és a jól működő eszközök használata. A Fókusz Computer utóbbiban élen járt, most pedig, hogy a Fellowes Hungray-val partnerséget kötöttünk a megfelelő irodai környezethez is hozzá tudunk járulni: magas minőségű légtisztítókat biztosítunk ügyfeleink számára kedvező áron. De miért fon..
fokuszadmin okt.03 0 515
A nyomtatási költségek nemcsak egy irodai nyomtató esetén rúghatnak magasra, hanem az otthoni nyomtatás esetében is. Az olcsó nyomtatás otthon már nemcsak vágyálom, köszönhetően annak, hogy megjelent a piacon a tintasugaras nyomtatók új generációja, ami alapjaiban változtatja meg a nyomtatótípusokról alkotott képet.Olcsó nyomtatás otthonMilyen n..
fokuszadmin okt.03 0 293
A címkék alapvető funkciója, hogy információt hordoznak az adott termékről. Ma már azonban ennél fontosabb a szerepük, nemcsak az eligazodást segítik, de hozzájárulnak a márkaépítéshez is, illetve elősegítik a brand beazonosítását. A színes címkenyomtató szerepe tehát felértékelődött, különösen a kisebb manufaktúrák, kézműves boltok, logisztikai cé..
fokuszadmin aug.25 0 169
Az öntapadó címkék segítségével egy terméket egyedivé lehet varázsolni, nem mellesleg pedig a csomagoláson elhelyezett címkéken a legfontosabb összetevőket, tudnivalókat is fel lehet tüntetni. Az öntapadós címke nyomtatás ma már nem ördöngösség, nézzük, mit kell tudni róla!Mi az öntapadós címke?Az öntapadós címke lényegében egy matrica, aminek ..
fokuszadmin aug.03 0 183
Nyomtatóvásárlás alkalmával a bőséges kínálat zavarba ejtő lehet azok számára, akik nem mozognak otthonosan a printerek világában. Megannyi típus áll rendelkezésre és megannyi kérdés merül fel a készülékekkel és a felhasználással kapcsolatban. Milyen nyomtatót vegyek? Egy egyszerű kérdés, amire nem is olyan könnyű válaszolni. Összeállítottunk egy s..
Tételek: 1 - 12 / 113 (10 oldal)
Cookie-kat és más hasonló technológiákat használunk az Ön böngészési élményének és webhelyünk funkcionalitásának javítása érdekében. Adatvédelmi tájékoztató.