Menü
Your Cart
Legyen tagja VIP klubunknak, és részesüljön extra kedvezményekben!

Blog

dec.08 0 67
Az Epson Ecotank Sorozat: Otthoni Ultra Alacsony Költségű Nyomtatás CsúcsminőségbenAz otthoni és kis irodai környezet kihívásaihoz való alkalmazkodás új szintre emelkedik az Epson Ecotank sorozattal.Ebben a blogcikkben megvizsgáljuk a tartályos A4-es csúcskategóriás Epson Ecotank L6570 nyomtatót, ami irodai környezetben is megállja a helyét, az Eps..
dec.05 0 55
Epson Ecotank L14150 vs. L15160: A Két Kiválóság és ultra alacsony költségű nyomtatás Az Epson Ecotank L14150 és L15160 nyomtatók új mércét állítanak fel az otthoni, akár a kis irodai nyomtatás terén A3+ méretben. Nézzük meg, hogyan különböznek egymástól, és miként szolgálják ki a felhasználók igényeit. Epson Ecotank L14150: Kompakt és Sokoldalú Me..
nov.20 0 181
Az Epson Ecotank Fotónyomtatók! Melyiket érdemes választani 2023-ban?Fotónyomtatásnál a minőség, a nyomatköltség és a megbízhatóság azok a tényezők, melyek kulcsfontosságúak a választásnál. Az Epson márka hosszú ideje ismert a kiváló minőségű fotónyomtatók gyártásában, és az Ecotank terméksorozattal remek lehetőséget biztosít a professzionális és a..
fokuszadmin jan.31 0 175
A nyomtató az irodai eszközök közül az egyik legfontosabb. Bár a digitalizáció jelentősége megnövekedett, a papír alapú munka teljes mértékig sosem fog kikopni a mindennapokból. Amíg pedig ez így van, addig szükség lesz nyomtatóra az irodában. Kétféle módja van annak, hogy valaki nyomtatóhoz jusson: az egyik a vásárlás, a másik pedig a nyomtató bér..
jan.31 0 157
A szkennelés egy általános irodai folyamat, amit ma már otthoni és irodai környezetben is elvégezhetünk a szkennernek vagy a multifunkcionális készüléknek köszönhetően. Ezek a berendezések a papír alapú dokumentumok digitális változatát készítik el, így megkönnyítik a dokumentum tárolását, továbbítását, megosztását. Mi a szkennelés folyamata és mil..
fokuszadmin dec.12 0 264
A nyomtatás egy egyszerű, mondhatni általános irodai tevékenység. A munkatársak jellemzően nem szentelnek neki különösen nagy figyelmet, egészen addig, amíg minden zavartalanul működik, a készülékek teszik a dolgukat. Ahhoz, hogy kevés fennakadás és probléma adódjon, az igényekhez leginkább illeszkedő és jó minőségű nyomtatót kell csatasorba állíta..
fokuszadmin dec.12 0 357
A színes címkenyomtató kiválasztása nem is annyira egyszerű, mint azt elsőre gondolnák. Több szempontot is végig kell gondolni ahhoz, hogy ne érjen minket csalódás a mindennapos használat során. Ebben a blogposztban segítünk az igényekhez leginkább illeszkedő színes címkenyomtató kiválasztásában!A színes címkenyomtató alkalmazási területe igen sz..
fokuszadmin nov.09 0 173
Sokan nem is gondolják, hogy az életminőség szempontjából mennyire fontos a levegő tisztasága. Nemcsak a kültéri, hanem a beltéri levegő is jelentősen befolyásolja közérzetünket, teljesítményünket, hogy mennyire tudunk koncentrálni. A levegő kiváló minősége légtisztító berendezés alkalmazásával biztosítható. Alapvetően minden háztartásban és irodáb..
fokuszadmin nov.09 0 143
Az energiahatékony működés a XXI. században kiemelt jelentőséggel bír. A rezsiárak jelentős megemelkedése minden embert arra sarkalt, hogy odafigyeljünk arra, milyen gyorsan pörög az a bizonyos villanyóra. Otthonaikban igyekszünk energiatakarékos készülékekkel körülvenni magunkat, energiatakarékos izzókat használunk és ügyelünk arra is, hogy csak..
fokuszadmin nov.09 0 81
A nyomtató kellékanyag elengedhetetlen a nyomtató üzemeltetéséhez. Ezek jellemzően a festékek, tinták, fogyó eszközök, amelyek beszerzéséről időről időre gondoskodni kell. Az irodai nyomtatás és az otthoni nyomtatás költségeinek jelentős részét a nyomtató kellékanyag beszerzése teszi ki. Blogbejegyzésünkben a kellékanyagok témáját járjuk körül!A ke..
fokuszadmin nov.09 0 72
A hatékony munka két fő alappillére a megfelelő irodai környezet és a jól működő eszközök használata. A Fókusz Computer utóbbiban élen járt, most pedig, hogy a Fellowes Hungray-val partnerséget kötöttünk a megfelelő irodai környezethez is hozzá tudunk járulni: magas minőségű légtisztítókat biztosítunk ügyfeleink számára kedvező áron. De miért fon..
fokuszadmin okt.03 0 928
A nyomtatási költségek nemcsak egy irodai nyomtató esetén rúghatnak magasra, hanem az otthoni nyomtatás esetében is. Az olcsó nyomtatás otthon már nemcsak vágyálom, köszönhetően annak, hogy megjelent a piacon a tintasugaras nyomtatók új generációja, ami alapjaiban változtatja meg a nyomtatótípusokról alkotott képet.Olcsó nyomtatás otthonMilyen n..
Tételek: 1 - 12 / 116 (10 oldal)