A nyomtatópiac leginnovatívabb és legköltséghatékonyabb szereplői az EPSON piezokristályos nyomtatófejjel felszerelt EcoTank és WorkForce nyomtatócsalád tagjai. Segítségükkel a lézernyomtatás harmadáért lehet prémium minőségű nyomatokat készíteni. Nézzük, milyen további előnyei vannak a technológiának!

Az új típusú EPSON készülékek alapjaiban változtatják meg a tintasugaras nyomtatókról alkotott képet. Az „eldobható” tintasugarasok fogalmára rácáfolnak ezek az új készülékek, emellett pedig további előnyökkel járnak:
  • Segítségükkel csökkenthetők a nyomtatási és karbantartási költségek.

  • Hónapokig, évekig teszik a dolgukat anélkül, hogy hozzájuk kellene nyúlni.

  • Távoli hozzáféréssel a nyomtatókkal kapcsolatos problémák pillanatok alatt orvosolhatók.

  • Az utángyártott festékek, kellékanyagok ideje lejárt, köszönhetően annak, hogy a gyári kellékekkel a korábbi ár töredékéért lehet nyomtatni.

  • Az energiafogyasztás a régi gépekhez képest 95%-kal lecsökken.

  • A készülékekre 5 éves kiterjesztett garanciát lehet igényelni.

Árgranacia a Gazdaságod Nyomtatónál

A Gazdaságos Nyomtató a megjelölt termékekre árgaranciát vállal, ami azt jelenti, hogy ha a terméket megtalálod más oldalon kedvezőbb áron, akkor ennek megfelelően módosítjuk ajánlatunkat.

Bizonytalan vagy, hogy melyik készüléket válaszd? A nyomtatóbérlés lehetőségén gondolkodsz? Lépj kapcsolatba kollégáinkkal, akik díjmentesen adnak tanácsot, felmérik az igényeket, kiszámolják a megtérülést, egyedi csomagajánlatot készítenek. Csak olyan nyomtatókat forgalmazunk, amiket teszteltünk és jó szívvel ajánlunk!

https://gazdasagos-nyomtato.hu/