Menü
Your Cart
Legyen tagja VIP klubunknak, és részesüljön extra kedvezményekben!

Mobil Szkennerek

Bárhol, bármikor

Legyen az egy megbeszélés, egy szerződéskötés vagy éppen egy ügyféltalálkozó, bármikor és bárhol adódhat olyan szituáció, amikor szükség lehet egy szkennerre, amivel a dokumentumok digitalizálhatók. A mobil szkennerek méretükből adódóan egy laptoptáskában is elférnek, így könnyen el lehet vinni őket az irodán kívüli találkozókra.

Előnyük, hogy roppant kicsik és könnyen használhatók. Ennek a kompaktságnak az ára, hogy a képminőség nem olyan, mint egy irodai szkenner esetén, tehát míg a dokumentumokkal gond nélkül elbánnak, a fotók esetén a minőséggel problémák adódhatnak.

EPSON Docuscanner - WorkForce DS-310
Árgarancia 2-3 napon belül
Márka: Epson Model: B11B241401
Szkennelje a dokumentumok széles választékát útközben a piacon kapható leggyorsabb, USB 3.0 kapcsolattal rendelkező hordozható üzleti szkennerrel¹.A piacon elérhető, kategóriában leggyorsabb, 25 oldal/perc¹ sebességgel útközben is könnyű a dokumentumok gyors és hatékony kezelése. A könnyű és kompakt..
Ár kérésre
EPSON Docuscanner - WorkForce DS-360W
Árgarancia
Márka: Epson Model: B11B242401
A beépített akkumulátornak és a vezeték nélküli kapcsolatnak köszönhetően egyszerűen szkennelhet bárhol a piacon kapható leggyorsabb, hordozható üzleti szkennerrel¹Szkenneljen bárhol ezzel a beépített akkumulátorral és vezeték nélküli kapcsolattal rendelkező hordozható szkennerrel. A könnyű és kompa..
139 826 Ft
Nettó ár:110 099 Ft
Márka: Epson Model: B11B252402
Szkenneljen és dolgozzon fel dokumentumokat útközben, vagy kompakt, üzleti irodai környezetben a legújabb, A4-es hordozható szkennerrel.A DS-70 helytakarékos kialakítása miatt könnyen használható, beállítható és áthelyezhető, és a mellékelt USB-kábellel működtethető laptopról vagy PC-ről. A mellékel..
61 454 Ft
Nettó ár:48 389 Ft
Márka: Epson Model: B11B253402
Ez az új, A4-es hordozható szkenner ideális a különböző dokumentumok mobil szkenneléséhez és feldolgozásához, illetve a kompakt, forgalmas irodai környezetekhez.A DS-80W helytakarékos kialakítása miatt könnyen használható, beállítható és áthelyezhető, és használható áramforrás nélkül, így még könnye..
82 088 Ft
Nettó ár:64 636 Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)
Cookie-kat és más hasonló technológiákat használunk az Ön böngészési élményének és webhelyünk funkcionalitásának javítása érdekében. Adatvédelmi tájékoztató.