Epson Ecotank L14150 vs. L15160: A Két Kiválóság és ultra alacsony költségű nyomtatás

 

Az Epson Ecotank L14150 és L15160 nyomtatók új mércét állítanak fel az otthoni, akár a kis irodai nyomtatás terén A3+ méretben. Nézzük meg, hogyan különböznek egymástól, és miként szolgálják ki a felhasználók igényeit.

 

Epson Ecotank L14150: Kompakt és Sokoldalú Megoldás

Az Ecotank L14150 egy ideális választás az otthoni munkavégzéshez, de kis irodai környezetekben is megállja a helyét, kompakt méretének köszönhetően pedig kis helyen is elfér. Ha A4-ben kell nyomtatni, de azért kell az A3 méret is, akkor ez a tökéletes eszköz.
Multifunkciós, ADF lapadagolóval – itt csak A4 méretben gondolkodhatunk - rendelkező nyomtató, aminek elképesztő alacsony a nyomtatási költsége – 1Ft!
6.200 oldal fekete és 5.200 oldal színes kezdő festék szettel, akár 3 évre biztosított a zavartalan nyomtatás. 4.800 x 1.200 dpi nyomtatási felbontással elképesztő részletes képeket lehet készíteni A3+ méretben, de nem szegélymentesen.
Az EcoTank L14150 használatával egyszerűen nyomtathat mobiltelefonról, táblagépről és laptopról. A Wi-Fi és Wi-Fi Direct szolgáltatással dokumentumokat küldhet okoseszközökről az Epson iPrint alkalmazással. Apple felhasználóként pedig az Apple AirPrint csatlakozás biztosít zavartalan kapcsolatot a két eszköz között.

 

Epson Ecotank L15160: A Nagy Profi

Az L15160 az A3+ nyomtatás, a teljesítmény és az ultra alacsony nyomatköltség megszállottjainak szól. E készülék kiemelkedő minőségű, akár A3+ méretű nyomatokat készít, 1 Ft-os áron laponként. Ideális választás lehet kreatív projektekhez, plakátokhoz, vagy CAD-rajzok nyomtatásához.
Az Epson hőmentes PrecisionCore technológiájának és a műgyanta alapú Durabrite pigment festékének köszönhetően éles és részletgazdag képeket kapunk, miközben a gazdaságos tintarendszer hozzájárul a költséghatékony működéshez.
4.800 oldal fekete és 2.800 oldal színes kezdő festék szettel a probléma mentes nyomtatás, akár évekre biztosított.
A 3 papírtálcás készülékkel, a(z) ISO 25 lap/perc nyomtatási sebességgel és a duplex teljes értékű A3 szkenneléssel, illetve nyomtatással az Ecotank L15160 soha nem látott hatékonyságot produkál a nyomtatók világában.
Nyomtasson szinte bárhonnan, az EcoTank L15160 használatával egyszerűen nyomtathat mobiltelefonról, táblagépről és laptopról. A Wi-Fi és Wi-Fi Direct szolgáltatással dokumentumokat küldhet okoseszközökről az Epson iPrint alkalmazással, illetve Apple AirPrint csatlakozással Apple eszközök használata esetén.


Mindkét modell az Epson Ecotank sorozat kiemelkedő tagja, amikben összpontosul a környezettudatosság és a fenntarthatóság. Az Epson Ecotank L14150 a kompakt sokoldalúság jegyében szolgálja ki a felhasználók igényeit, míg az Epson Ecotank L15160 a professzionalizmusával nyűgözi le a felhasználókat. A választás a felhasználói igényektől és az elvárásoktól függ, de mindkét modell garantálja a kiváló minőségű és költséghatékony nyomtatást. Ha bizonytalan a választásban, kérem töltse ki rövid kérdőívünket és segítünk megtalálni az Önnek legmegfelelőbbet!