Az Epson Ecotank Fotónyomtatók! Melyiket érdemes választani 2023-ban?

Fotónyomtatásnál a minőség, a nyomatköltség és a megbízhatóság azok a tényezők, melyek kulcsfontosságúak a választásnál. Az Epson márka hosszú ideje ismert a kiváló minőségű fotónyomtatók gyártásában, és az Ecotank terméksorozattal remek lehetőséget biztosít a professzionális és az otthoni felhasználók számára.
Ebben a cikkben összehasonlítjuk az Epson Ecotank L8160, L8180, L8050 és L18050 nyomtatókat, hogy segítsünk eligazodni a különbségek között, és megtalálni a legmegfelelőbb modellt az igényeinek.

 

Epson Ecotank L8050 – A professzionális A4-es 

Az Epson Ecotank L8050 azon professzionális felhasználók számára készült A4-es méretig, akik kifejezetten csak a nyomtatást keresik. A rendkívül alacsony nyomatköltséget és mobil nyomtatást kínáló gyors, patronmentes tintasugaraskészülék tökéletes a nagy mennyiségű A4-es fotónyomtatáshoz.
Széleskörű nyomathordozó-kompatibilitás teszi még izgalmasabbá az L8050-et, hiszen képes nyomtatni PVC-azonosítókártyát, valamint CD/DVD lemezt is. Akár 2100 minőségi, 10x15 cm-es színes fotó nyomtatást tesz lehetővé egy komplett tintapalack-készlettel, 12 másodperc alatt nyomatonként. Vezeték nélküli kapcsolatról szerencsére nem kell lemondani, továbbá az Epson Smart Panel App a mobiltelefonos felhasználást is lehetővé tesz.
  

Epson Ecotank L18050 – A professzionális A3-as

A professzionális fotónyomtatás egy másik kategóriája, a hatszínes A3+ -os L18050 nyomtató. Az 1,5 pl, változó cseppméret technológiával készülő fotók lélegzetelállító részletességgel ejtik rabul a nézőt. Ugyan minden funkció és specifikáció az L8050 képességeivel egyezik meg, az A3+ méret egy teljesen új szintre emeli a fotónyomtatást. Ez a modell a professzionális fotósok/művészekszámára készült, akik a kicsivel nem érik be.

 

Epson Ecotank L8160 – Egy új szint. Az A4-es mindenes.

Az Epson Ecotank L8160 egy kompakt és sokoldalú fotónyomtató, amely számos funkciót kínál a profi fotósoknak és kreatívoknak. Az L8160 egy A4-es hatékony hatszínű Epson Claria ET Premium tintát használó nyomtató, amely kiváló minőségű fényképeket és dokumentumokat készít.
Az 1,9 pl. változó cseppméret technológiával, a pigment alapú feketetintával és a 5760 x 1440 dpi felbontással a káprázatos végeredmény biztosra vehető. Nyomtasson, másoljon és szkenneljen könnyedén a lenyűgöző, 10,9 cm-es színes érintőképernyő használatával. A tintatartályos rendszer minimalizálja a tintapótlások szükségességét, és csökkenti a nyomtatási költségeket a legalacsonyabb szintre, nem mellesleg a készülék rendelkezik 2300 fénykép kinyomtatására elég kellékanyaggal, már az indulásnál.
Wi-Fi, Wi-Fi Direct és Ethernet és Apple Airprint kapcsolat segítségével könnyedén integrálhatja a nyomtatót meglévő otthoni vagy professzionális környezetébe. A kreativitás egyik legizgalmasabb része a hátsó tálcáról a nyomtató speciális nyomathordozók. Kézműves papírok és kartonok behúzására, sőt az egyenes papíradagolásnak köszönhetően akár 1,3 mm vastag és 2 méter hosszú nyomathordozóra is tud nyomtatni!

 

Epson Ecotank L8180 – Az új szint újratöltve. Az A3+ -os mindenes.

A sokoldalú fotónyomtatás - professzionális felhasználók számára - egy izgalmasabb választás, az Epson Ecotank L8180. Ugyan képességekben megegyezik az imént bemutatott L8160-nal, itt már A3+ méretet kapunk. Rendkívül alacsony költségű nyomtatás ebben az esetben is adott, illetve 2300 kiváló minőségű fotóra itt is számíthatunk a kezdő tintapalack készlettel. Nyomtasson akár 2 méter hosszú nyomathordozóra. A kreativitásának ne szabjon határt. Válassza az Epson Ecotank L8180-at, és lépj be a fotónyomtatás új korszakába!

 

Összegzés

Az Epson Ecotank L8160, L8180, L8050 és L18050 fotónyomtatók mindegyike kiváló minőségű képeket kínál, de különböző szinteken. Válassza ki a szükségleteinek legmegfelelőbb nyomtatót, és élvezze a kiváló minőségű fotónyomtatást az Epson Ecotank sorozattal. Ha még mindig bizonytalan, kérem töltse ki rövid kérdőívünket ide kattintva és segítünk megtalálni a legoptimálisabb készüléket az Ön számára.