Az Epson Ecotank Sorozat: Otthoni Ultra Alacsony Költségű Nyomtatás Csúcsminőségben

Az otthoni és kis irodai környezet kihívásaihoz való alkalmazkodás új szintre emelkedik az Epson Ecotank sorozattal.
Ebben a blogcikkben megvizsgáljuk a tartályos A4-es csúcskategóriás Epson Ecotank L6570 nyomtatót, ami irodai környezetben is megállja a helyét, az Epson Ecotank L4260 és L4266 nyomtatót, ami egyel komolyabb választás otthonra, valamint az árban és képességben népszerű Epson Ecotank L3250, L3251 és L3256 nyomtatókat, illetve az Epson Ecotank L3550, ami a legfrissebb modell a palettán.
Tartson velünk erre a rövid kitekintésre és ismerje meg a következő nyomtatóját.

 

  1. Epson Ecotank L6570: Tudás mind felett!

Az Epson Ecotank L6570 nyomtató a csúcskategória megtestesítője az A4 színes tartályos nyomtatók terén. Duplex szkennelés, másolás, nyomtatás egy pillanat alatt megvan, hála a hőmentes technológiának.
A nyomtatási sebesség eléri az (ISO) 25 lap/percet, a szkennelési sebesség pedig 27,5 oldal/perc, ami kellően tempós a hatékony munkavégzéshez. A 4.500 fekete és 2.800 színes oldalra elég kezdő festék szett akár 3 évig biztosítja a zavartalan nyomtatást. Az A4-es szegélymentes fotónyomtatás, és a rendelkezésre álló elképesztő festék mennyiség biztosítja a felhasználót, hogy otthona minden szobája szívének kedves fotókkal pompázzon!
Az Ecotank L6570 az Epson DuraBrite műgyanta alapú pigment festékét használja, amivel lélegzetelállító minőségű és rendkívül tartós nyomatok készíthetők akár 1 Ft(!)-os nyomatköltséggel. Nem utolsó sorban a nyomtatóhoz jár ingyen 3 év gyártói garancia. A 3 papírtálca pedig elegendő szabadságot biztosít a különféle vastagságú és papírsúlyú nyomathordozók variálásában.

 

  1. Epson Ecotank L4260 és L4266: Kiváló Teljesítmény nem csak Otthonra

Az Epson Ecotank L4260 és L4266 nyomtatók az otthoni, akár kis irodai készülékek kategóriájában izgalmas szereplők. Kellékanyag szempontjából biztosan, hiszen már az indulásnál 14.000 fekete (pigment) és 5.200 színes oldalnyi kezdő festék szettet kapunk, ami - az 1 Ft-os nyomatköltséggel laponként - még akkor is nehezen elhasználható, ha hobbi szinten átmegy az egész utca lakossága nyomtatni.
Nyomtasson gyönyörű szép képeket szegélymentesen (10 x 15 cm) méretben, akár 300 g-os papírra és csináljon albumot a legkedvesebb emlékeiből.
A duplex nyomtatás lehetőséget biztosít, hogy a papírral is tudjuk spórolni, ha úgy tetszik. Az LCD kijelző gondoskodik az egyszerű kezelésről, illetve – ha már egyszerű kezelés – elérhető az Epson Smart Panel app, amivel elég egy mobiltelefon vagy egy táblagép a használathoz.
Az Apple termékeket kedvelőknek is kedvez a típus, hiszen az Apple Airprint csatlakozás applikáció nélkül is gördülékeny a felhasználást biztosít.

 

  1. Epson Ecotank L3250, L3251 és L3256: Népszerűség és Megfizethetőség

Az Epson Ecotank L3250, L3251 és L3256 modellek az otthoni felhasználók körében kiemelkedő népszerűségnek örvendenek, és nem véletlenül. Vételárban és képességben is optimális választás, kiválóan alkalmasak mindennapi otthoni nyomtatási feladatokra.
Az 8.100 fekete és 6.500 színes oldalnyi kezdő festék szettel érkező modellek évekre lehetővé teszik a problémamentes nyomtatást, laponként akár 1 Ft-ért. A hideg nyomtatási technológia és a tintatartályos rendszer pedig biztosítja a felhasználót a beszáradás mentességről, még akkor is, ha hónapok telnek el két nyomtatás között.
5.760 x 1.440 dpi felbontással és a szegélymentes nyomtatással (10 x 15 cm-ig) elképesztő minőségű fotókat készíthetünk akár 300g-os fotópapírra.
Élvezze ki a vezeték nélküliséget, csatlakozzon Epson Smart Panel applikációval a készülékhez - akár az egész család - és nyomtasson ki bármit a mobiltelefonjával sorban állás nélkül.
Ideális és rugalmas, mindenki szeretni fogja.

 

  1. Epson Ecotank L3550: A Ráncfelvarrott Népszerűség és Megfizethetőség

A nemrégiben bemutatott Epson Ecotank L3250 szériáról már tudjuk, hogy egy igen kedvelt darab az otthoni nyomtatók körében, de aki egy picit többre vágyik és maradna a megfizethetőség kategóriájában, annak az Epson Ecotank L3550 a készüléke. A kezdő festék szett mennyiségére itt sem lehet panasz! 6.600 oldal fekete és 5.900 oldal színes oldal nyomtatására elegendő mennyiséggel gazdagodunk. A wireless csatlakozási opció pedig bővült. Elérhető az Apple AirPrint csatlakozás, amit jellemzően az Apple termékeket használók fognak értékelni természetesen. Ezzel a csatlakozással szabadabban nyomtathatunk, mint korábban bármikor – applikáció nélkül. Sőt, a nyomtatón helyet kapott egy plusz funkciógomb, amit kifejezetten AirPrint használatakor érhetünk el. Egy gombnyomás és már váltottunk is dokumentum nyomtatásról fotónyomtatásra, akár boríték nyomtatásra.
A szabadságot említve, most már karbantartó dobozt is tudunk cserélni - márkaszerviz segítsége nélkül – ha eljött az ideje, de fontos megjegyezni a korábban bemutatott készülékek védelmében, hogy ez hosszú évek múlva lesz csak esedékes.
Az Epson Ecotank L3550 továbbra is biztosítja az ultra alacsony nyomatköltséget, hatékonyságot és szabadságot, akár applikáció nélkül.

 

Melyik a Legjobb Választás Az Ön Számára?

Az Epson Ecotank sorozat minden modellje a minőség és a gazdaságosság jegyében született meg, így bármelyiket is választja, biztos lehet benne, hogy otthoni irodája hatékony és produktív lesz.
Ha bizonytalan a választásban, kérem töltse ki rövid kérdőívünket és segítünk megtalálni az Önnek legmegfelelőbbet!