Menü
Your Cart
Legyen tagja VIP klubunknak, és részesüljön extra kedvezményekben!

Szállítási információk

Személyes átvétel és házhoz szállítás

A honlapon megjelenített termékek személyesen vagy házhoz szállítással vehetők át.

Személyes átvétel

Személyes átvétel lehetséges az Eladó ügyfélszolgálatán nyitvatartási időben (hétfőtől péntekig Érden 8-18 óra, szombaton: 9-13 óra között), illetve a rendeléskor elfogadott címen az Ön választása szerint. Ünnepnapokon személyes átvétel nem lehetséges. Személyes átvétel esetén Önt nem terheli semmilyen szállítási díj.

Házhoz szállítás, szállítási költségek.

A termék kiszállításának költsége a megrendeléskor feltüntetésre kerül. A házhoz szállítást a GLS Hungary Kft. futárszolgálat végzi. Amennyiben Ön a megrendelt termék házhoz szállítását kéri, úgy az Eladó megadja az Ön elérhetőségeit a futárszolgálatnak, akik felveszik Önnel a kapcsolatot annak érdekében, hogy az Önnek megfelelő kézbesítési időpontot egyeztethessék. Ön az adatkezelési szabályzatban foglaltak elfogadásával kifejezetten hozzájárul, hogy az Eladó az Ön adatait a futárszolgálat részére átadja.

Megengedett kézbesítési cím

A termékek kézbesítési címe kizárólag Magyarország határain belül megtalálható cím lehet. Magyarország határain kívülre történő kézbesítési igénye esetén kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk személyes egyeztetés céljából (ez esetben a megadott szállítási díjak nem érvényesek, azok kizárólag a magyar kézbesítési cím esetén alkalmazandóak)!

Az átvételre való jogosultság vélelme

Az Eladó a termék átvételével megbízott személyt az Ön e feladatra kijelölt olyan képviselőjének tekinti, aki a termék átvételén túl, az átadás-átvétellel kapcsolatos jognyilatkozatok megtételére is jogosult.