A nyomtatás egy egyszerű, mondhatni általános irodai tevékenység. A munkatársak jellemzően nem szentelnek neki különösen nagy figyelmet, egészen addig, amíg minden zavartalanul működik, a készülékek teszik a dolgukat. Ahhoz, hogy kevés fennakadás és probléma adódjon, az igényekhez leginkább illeszkedő és jó minőségű nyomtatót kell csatasorba állítani. A mai blogposztunkban az EPSON Workforce üzleti tintasugaras nyomtatókat mutatjuk be, és eláruljuk, hogy miért ezek a legjobb készülékek az irodába!

Az EPSON tintasugaras nyomtatók

Az EPSON új generációs tintasugaras nyomtatói a micropiezzo és precisioncore technológiákra épülnek, amelyek lényege, hogy a tinta kijuttatásához nem használnak hőt, így sokkal hatékonyabban és energiatakarékosabb módon képesek üzemelni.

Az új technológia az EPSON számos termékében megjelenik. Vegyük sorra, hogy mely kategóriák épülnek a modern, környezettudatos működési elvre!

EPSON EcoTank nyomtatók

A EcoTank nyomtatók, vagyis leánykor nevükön a külsőtartályos nyomtatók többféle helyzetben is megállják a helyüket. Vannak otthoni használatra javasolt fekete-fehér és színes készülékek, mint például az M1120, az L1260 vagy éppen az L3250, vannak olyan készülékek, amiket kifejezetten fotónyomtatáshoz fejlesztettek ki, ilyen például az L805, az L810 és az L8180, illetve léteznek tudásban és teljesítményben az üzleti és az otthoni használat között álló átmeneti gépek, amik kis irodák esetében vagy home office-ban bizonyulnak ideális választásnak. Utóbbi kategóriába sorolható például az L6550 és az L15150 is.

EPSON ColorWorks nyomtatók

A ColorWorks márkanév a címkenyomtatókat jelöli. Ezek a készülékek színes, ipari címkenyomtatók, amelyek segítségével igen nagy hatékonysággal és magas minőségben lehet előállítani a címkét. A ColorWorks címkenyomtatók táborát erősíti többek között a C3500, a C6500 és a C7500 is.

EPSON LFP nyomtatók

Az LFP, vagyis nagyformátumú nyomtatók egy különleges kategória. Ezeket csak bizonyos, speciális területek alkalmazzák, például tervezőirodák, grafikai stúdiók. A EPSON LFP nyomtatók jellemzője, hogy akár A0-s méretben is képesek kinyomtatni a kívánt képeket, dokumentumokat.

EPSON Mobil nyomtatók

Léteznek úgynevezett hordozható nyomtatók is, amiket az ember bárhova magával vihet és ha szükség van rá, akkor néhány kattintással beüzemelhet. Ilyen típusú nyomtató a 100W is, amire leginkább olyan munkakörökben van szükség, ahol az ügyféltalálkozók jellemzően nem az irodában zajlanak le. Tipikusan ilyen munka az ingatlanos, a biztosítási ügynök, akinek szükség lehet arra, hogy a szerződést azonnal kinyomtassák, a dokumentumokat aláírassák az ügyfelekkel.

EPSON WorkForce nyomtatók

A WorkForce széria az üzleti tintasugaras nyomtató kategóriáját jelenti. Ezek nagy teljesítményű, multifunkciós strapabíró gépek, amik a legkülönfélébb igényeket képesek kiszolgálni. Az üzleti célokra kifejlesztett sorozat az eldobható tintasugaras nyomtató alapjaira épül, azonban sokszorosan felülmúlja az ismert technológiát.

Az EPSON WorkForce sorozatban találhatunk A4-es fekete-fehér és színes nyomtatókat, ilyen például az M5299 és a C5790, A3-as színes nyomtatókat, amelyek a mozgófejes technológiának köszönhetően percenként 25 lapot nyomtatnak ki, utóbbi kategóriába tartozik például a C878R és a C879R. A harmadik csoportot az A3-as Business Enterprise készülékek képezik, amelyeket állófejes technológiával láttak el. Ez azt jelenti, hogy a nyomtatófej nem mozog, csak a papír, így akár 100 lapot is ki lehet nyomtatni percenként. Ilyen nyomtató például az M20590 és a C21000.

Alacsonyabb energiafogyasztás és nyomtatási költség jellemez egy EPSON WorkForce nyomtatót, éppen ezért okos üzleti megoldás. Lényeges, hogy az EPSON új generációs nyomtatóihoz a kellékanyagot nagy kiszerelésben lehet megvásárolni, így a nyomtatási költségek rendkívül alacsonyak. Egy töltéssel több tízezer oldalt lehet kinyomtatni, a laponkénti nyomtatási költség pedig 1,6 Ft körül mozog.

A hosszú távra tervezők legszorgalmasabb munkatársa egy EPSON nyomtató, ami segít a munka hatékonyságának növelésében. Az üzleti tintasugaras nyomtató garantáltan jó választásnak bizonyul, nézzen körül a Gazdaságos Nyomtató webshopjában, és tekintse meg a készülékeinket!

Nem szeretne egyszerre nagyobb költségekbe bocsátkozni? Vagy egyszerűen csak hosszú távon kipróbálná, mit tudnak az üzleti nyomtatóink? Béreljen egyet, és győződjön meg saját szemével az EPSON erejéről!