Menü
Your Cart
Legyen tagja VIP klubunknak, és részesüljön extra kedvezményekben!

Epson EcoTank L3550 színes tintasugaras multifunkciós nyomtató

Epson EcoTank L3550 színes tintasugaras multifunkciós nyomtató
Epson EcoTank L3550 színes tintasugaras multifunkciós nyomtató
Új
Epson EcoTank L3550 színes tintasugaras multifunkciós nyomtató
Epson EcoTank L3550 színes tintasugaras multifunkciós nyomtató
Epson EcoTank L3550 színes tintasugaras multifunkciós nyomtató

EcoTank L3550

A modern, elfoglalt háztartások számára tökéletes, többfunkciós tintasugaras nyomtató használatával vezeték nélkül, rendkívül alacsony lapköltséggel nyomtathat

Takarítson meg akár 90%-ot a nyomtatás költségein¹ az Epson tintapatron nélküli EcoTank nyomtatóival. Az integrált tintatartályok – amelyekhez nagy kapacitású tintapalackokat mellékelünk – a speciálisan kialakított tintapalackoknak köszönhetően könnyedén feltölthetők. Mivel nem kell tintapatronokat cserélni, illetve a készülék rugalmas csatlakoztathatóságának köszönhetően ez a nyomtató tökéletes választás azok számára, akik kiváló minőségű nyomatokat szeretnének előállítani, hihetetlenül alacsony oldalankénti költség mellett.

A4-es méretű, többfunkciós nyomtató
Nyomtatás, másolás & szkennelés

Rendkívül alacsony nyomtatási költség
A nyomtatási költségek akár 90%-os megtakarítása1

Egyetlen tintapalack-készletben akár 66 tintapatronnak megfelelő mennyiség1
Akár 4300 fekete-fehér és 7300 színes oldal nyomtatása3

Problémamentes külső tintatartályos rendszer
Az egyedi kialakítás és az elülső tartályok problémamentes újratöltést biztosítanak

Epson Smart Panel alkalmazás
Beállítás, felügyelet, nyomtatás, szkennelés és egyéb funkciók használata okoseszközről4


Nincs szükség többé tintapatronokra

A modern, elfoglalt háztartások számára tökéletes, többfunkciós tintasugaras, LCD kijelzős nyomtató használatával vezeték nélkül, rendkívül alacsony lapköltséggel nyomtathat
Takarítson meg akár 90%-ot a nyomtatás költségein¹ az Epson EcoTank nyomtatójával. A tintatartályok a mellékelt nagy kapacitású tintapalackok használatával könnyedén feltölthetők, és nincs szükség a tintapatronok cserélgetésére. A készülék rugalmas csatlakoztathatóságának és az LCD-kijelzőnek köszönhetően ez a nyomtató tökéletes választás azok számára, akik kiváló minőségű nyomatokat szeretnének előállítani, hihetetlenül alacsony oldalankénti költség mellett.

Nincs szükség többé tintapatronokra

Az EcoTank problémamentes otthoni nyomtatást biztosít – az ultra nagy kapacitású tintatartályoknak köszönhetően az utántöltés problémamentes, a kulcszáras palack kialakítás pedig biztosítja, hogy a tartályokba a megfelelő tinta kerüljön. Az elülső tintaszint-kijelző segítségével pedig könnyen nyomon követhető, mikor lesz szükség utántöltésre.

Csak gazdaságosan

Ez a gazdaságos nyomtató hihetetlenül alacsony lapköltséget biztosít. A dobozban mellékelve található 3 évre elegendő tinta,² amellyel a nyomtatási költségek akár 90%-át is megtakaríthatja.¹ Egy tintapalack-készlettel akár 4300 fekete-fehér és 7300 színes oldal nyomtatható,³ ami 66 tintapatron kapacitásának felel meg.¹

Epson Smart Panel alkalmazás

Az úton lévő családok számára az Epson Smart Panel alkalmazás segít okostelefonról vagy táblagépről vezérelni a nyomtatót⁴. Nyomtasson fényképeket, másoljon dokumentumokat, állítsa be nyomtatóját vagy végezzen hibaelhárító műveleteket, és engedje szabadjára kreativitását a művészsablonok széles választékával.

Rengeteg funkció

Nyomtasson, másoljon és szkenneljen gyorsan és hatékonyan. A 100 lapos hátsó papírtálcának, a 3,7 cm-es színes LCD kijelzőnek és az akár 15 lap/perc sebességű nyomtatásnak⁵ köszönhetően ezzel a kompakt nyomtatóval pillanatok alatt, könnyedén végezhet számos feladattal, így több ideje marad pihenni.

Modern rugalmasság

A modern felhasználók nyomtatójaként ez az EcoTank modell lehetővé teszi, hogy az Epson Smart Panel alkalmazással közvetlenül a telefonjáról vagy táblagépéről nyomtasson, szkenneljen és még sok más feladatot is elvégezzen.⁴ Ráadásul a Wi-Fi és Wi-Fi Direct csatlakozási lehetőséggel, valamint az Apple AirPrint támogatással a nyomtató integrálása a meglévő otthoni vagy irodai környezetbe gyerekjáték lesz!

Hő nélküli technológia

Az előremutató PrecisionCore hő nélküli technológia segítségével Ön is élvezheti az alacsonyabb energiafogyasztás előnyeit, miközben kevesebb cserealkatrészre lesz szüksége. A többi nyomtatóval ellentétben, a nyomtatófejet előre telepítjük, így a nyomtató telepítése teljesen problémamentes.

Műszaki leírás
Nyomtatási mód PrecisionCore Nyomtatófej 
Fúvóka konfiguráció 400 fúvóka fekete, 128 Fúvókák száma színenként 
Legkisebb cseppméret 3,3 pl, Változó cseppméret technológiával 
Tintatechnológia Vízbázisú tinta 
Nyomtatási felbontás 4.800 x 1.200 dpi 
Kategória Egyedi munkahely, Home Office 
Multifunkciós Nyomtatás, Beolvas, Másolat 
Number of colours 4 színes 
Nyomtatási sebesség ISO/IEC 24734 15 Lap/perc Monokróm, 8 Lap/perc Colour 
Nyomtatási sebesség 33 Lap/perc Monokróm (normál papír), 20 Lap/perc Colour (normál papír) 
Szkennelés felbontása 1.200 dpi x 2.400 dpi (vízszintes x függőleges) 
Kiadvány-formátum BMP, JPEG, PICT, TIFF, Szkennelés multi-TIFF-be, PDF, PNG 
Szkenner típusa Konkakt képérzékelő (CIS) 
Papírtálcák száma 
Kétoldalas Manuális 
Kiadó papírtálca kapacitása 30 Lapok 
Kompatibilis operációs rendszer Mac OS X 10.9.5 or later, Windows 10 (32/64 bit), Windows 11 or later, Windows 7 (32/64 bit), Windows 8 (32/64 bit), Windows 8.1 (32/64 bit), Windows Server 2008 (32/64 bites), Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016, Windows Vista (32/64 bites), Windows XP Professional x64 Edition SP2 or later, Windows XP SP3 or later (32-bit), Windows Server 2003 R2, Windows Server 2003 SP2 or later, macOS 11 or later 
Csatlakozók USB, Wi-Fi, Wi-Fi Direct 
Mobil és felhőalapú nyomtatási szolgáltatások Apple AirPrint, Epson Smart Panel App, Epson Connect (Email Print, Remote Print Driver) 
Colour Black 

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
Rossz
93 157 Ft
Nettó ár: 73 352 Ft
  • Készlet: Raktáron
  • Model: C11CK59403
  • Súly: 4.10kg
  • Kiterjedés: 347.00mm x 375.00mm x 179.00mm
  • SKU: f6203
Cookie-kat és más hasonló technológiákat használunk az Ön böngészési élményének és webhelyünk funkcionalitásának javítása érdekében. Adatvédelmi tájékoztató.